3D Projektiranje

Glede na dolgoletne izkušnje na področju notranje opreme, Vam ponujamo celovite rešitve na temo "opremljanje doma".

moderen ambient - 3D vizualizacija
Da bi maksimalno olajšali odločitev kakšno opremo, stil, barve... izbrati za vaše novo stanovanje ali hišo smo razvili celovite rešitve, tako pri projektiranju, oblikovanju, vizualizaciji, kot tudi pri dobavi notranje opreme, neposredno od proizvajalcev. Na takšen način vam lahko zagotovimo celovit projekt notranje opreme z vrhunsko 3D fotorealistično vizualizacijo, HD video predstavitev, tehnične izrise - načrte, dobavo notranje opreme in preverjene izvajalce - vse na enem mestu in to po konkurenčnih cenahPrihranimo Vam lahko veliko skrbi, časa, denarja...

V kolikor pa še nimate arhitekturnega projekta za gradnjo stanovanjske hiše ( pasivne hiše, nizkoenergijske hiše ...) pa Vam nudimo tudi to storitev.
S tem načinom dela Vam lahko zagotovimo celovito in usklajeno rešitev, od začetnega projektiranja hiše do končne opreme in ureditve okolice.

Arhitekturne storitve: Idejna zasnova (IDZ) za pridobitev projektnih  pogojev pristojnih soglasodajalcev,  Idejni projekt (IDP),  Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD),  Projekt za izvedbo (PZI),  Projekt za razpis (PZR),  Zunanjo ureditev.