Pohištvo po meri

Pohištvo po meri, pohištvo z navdihom. Naj vaš dom postane res vaš in ne le boljša kopija sosedovega.

kuhinja po naročilu
Tako, kot pri kuhinjah, velja tudi za preostalo pohištvo, izdelano po meri, da je v maksimalni možni meri prilagojeno vašemu načinu življenja, navadam in pričakovanjem. Predpogoj za dobro načrtovano pohištvo po  meri je uvodni sestanek, kjer se  opredelijo potrebe in želje naročnika. Na podlagi vaših vsakodnevnih navad, hobijev, ... vam bo oblikovalec oz. arhitekt  temu primerno izrisal pohištvo po meri. V kolikor ste veliki ljubitelj literature in v stanovanju nimate primernega prostora za knjižnico, potem bo zagotovo dnevni regal moral zadostiti potrebi po zadostnemu številu polic (odprtih, zaprtih, steklenih, lesenih, pisanih, .... - po želji). Vsi dobro vemo, kako pomembna je delovna površina, za katero se šolar (sam ali s sošolci) uči, piše domače naloge, .... Pisalna miza mora biti dovolj velika, pa tudi trpežna ter okolju in človeku iz prijaznih materijalov. Najbolje to dosežemo, da jo izdelamo po meri, pri čemer v celoti izkoristimo prostorske možnosti .

Naši mizarji izdelujejo kvalitetno pohištvo po ugodni ceni. Slovensko pohištvo po meri ponujamo predvsem zato, ker ga označuje odlična evropska kakovost.
V kolikor niste privrženec pohištva po meri in vam le-to ne ugaja vam ostane na izbiro naša pestra ponudba tipskega serijskega pohištva, kjer vam bomo na podlagi strokovnega posveta  predlagali najboljšo rešitev za vaše prostore.

Celovite rešitve na enem mestu!
Več lahko vidite na strani proambient.si pohištvo po meri.