Vrtno pohištvo

20.04.2015
Dolgi dnevi v spomladanskem in poletnem času kar kličejo na terase, vrtove in dvorišča. Druženje v družini in s prijatelji se "seli" iz zaprtih prostorov v naravo. Ko se odločate za nakup novega vrtnega pohištva upoštevajte kvaliteto in trpežnost materijalov ter nenazadnje naj bo lepo oblikovano.

Vrtna garnitura
Kvaliteta bivanja se odraža tudi po temu, koliko časa preživimo na prostem. Ne glede na to ali bivamo v hiši z velikim vrtom ali v stanovanju z manjšim balkonom si s primerno zasaditvijo in premišljeno izbranim vrtnim pohištvom lepo uredimo naš prostor pod soncem.
Pri vrtnem pohištvu lahko izbiramo med različnimi materijali in dimenzijami, predvsem pa čemu bo vrtno pohištvo namenjeno. Zagotovo so najbolj trpežni  plastika in kovina. V kolikor pa želite nevtralnejšo in naravnejšo podobo, potem je odločitev o masivnem pohištvu na pravem mestu.
Na balkonu si lahko omislimo mizico za dvoje. Če gre za res majhen balkon, naj bo pohištvo zložljivo. Napačno je prepričanje, da so zložljive vrtne garniture nestabilne, slabše kvalitete, ...  Pravzaprav gre za domiselne inovacije, kjer proizvajalci združujejo kvalitetne materijale in izvedbo. V kolikor razpolagate z večjo površino, pa si lahko poleg mize za štiri ali celo šest oseb privoščite tudi počivalnike.




Zadnje novice


17.
May
2011

Portopiccolo Sistiana

V Sesljanu pri Trstu (Sistiana) se gradi nov kompleks, stanovanjskih hiš, trgovin, lokalov, wellness centra, bazena, nove marine s 100 privezi, imenovan Portopiccolo Sistiana.... vec
27.
Mar
2015

"Top ten" proizvodi

Detajli, ki prostoru podajo dokončen pečat. vec
02.
Sep
2012

Sejem 45. MOS 2012 Celje

12.-18. septembra 2012 se bo odvijal MOS(Mednarodni sejem obrti in podjetnosti). vec
20.
Mar
2012

Sejem pohištva v Milanu 2012

V Milanu se bo odvijal tradicionalni sejem pohištva do 17-22 aprila 2012. vec
21.
Jan
2015

Dekorativne barve

Med dekorativne barve prištevamo odbojne barve, barve z bleščicami ter tiste, ki ponazarjajo naravne elemente, kot so kamen, les, kovina, rja in tekstil. vec