Nepremičnine v Sloveniji

25.03.2015
Na južni strani Alp se nahaja prekrasna, zelena dežela - Slovenija. Prednost Slovenije je njena majhnost in raznolikost.

Bled
Nakup nepremičnine v Sloveniji ponuja različne možnosti, saj je zaradi geografske raznolikosti in pestrosti edinstvena v tem delu Evrope. Prekrasna Slovenska obala ponuja prelepe razglede in izvrstno kulinarnično ponudbo. Odlična počitniška destinacija  za vse ljubitelje kolesarjenja, pohajkovanja in degustacije vrhunskih vin so tudi Goriška Brda, Kras, Goričko, ... Slovenija je zelo poznana  po odličnih smučarskih središčih, kot sta Kranjska Gora in Pohorje. Edinstveno je Blejsko jezero, s prekrasnim otočkom in cerkvico ter njena okolica. Vrhunska termalna riviera na Štajerskem, Dolenjskem in v Prekmurju ponuja pestro ponudbo za družine. Mestna središča, kot so Ptuj, Maribor, Kranj in nenazadnje Ljubljana govorijo o naši deželi, polni bogate zgodovine in kulturne dediščine.

Po nekaj letih bivanja in raziskovanja znanih in skritih biserov  Slovenije pa se lahko podate na spoznavanje pestre kulturne raznolikosti v tem delu Evrope, saj ima naša dežela izjemno izhodišče bližine za obisk svetovno znanih krajev, kot so Benetke, Dunaj, Zagreb in Budimpešta.

V kolikor sem pritegnila vaše razmišljanje v nakup nepremičnine v naši prekrasni deželi Sloveniji sem vam z našo ekipo lahko v pomoč pri projektiranju in oblikovanju vašega sanjskega počitniškega ali permanentnega domovanja. Ponudimo vam lahko takoimenovano storitev projektiranja  "na ključ".  Pokličite ali pišite nam. Z veseljem vam bomo pomagali.




Zadnje novice


17.
May
2011

Portopiccolo Sistiana

V Sesljanu pri Trstu (Sistiana) se gradi nov kompleks, stanovanjskih hiš, trgovin, lokalov, wellness centra, bazena, nove marine s 100 privezi, imenovan Portopiccolo Sistiana.... vec
27.
Mar
2015

"Top ten" proizvodi

Detajli, ki prostoru podajo dokončen pečat. vec
02.
Sep
2012

Sejem 45. MOS 2012 Celje

12.-18. septembra 2012 se bo odvijal MOS(Mednarodni sejem obrti in podjetnosti). vec
20.
Mar
2012

Sejem pohištva v Milanu 2012

V Milanu se bo odvijal tradicionalni sejem pohištva do 17-22 aprila 2012. vec
21.
Jan
2015

Dekorativne barve

Med dekorativne barve prištevamo odbojne barve, barve z bleščicami ter tiste, ki ponazarjajo naravne elemente, kot so kamen, les, kovina, rja in tekstil. vec